Alleben Göleti'nde yelkenler açacak

Amatör ve profesyonel spor dallarında Gaziantep'in birçok sportif başarılarına katkı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir amatör branşa daha destek veriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alleben Göleti'nde yelkenler açacak

Amatör ve profesyonel spor dallarında Gaziantep'in birçok sportif başarılarına katkı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bir amatör branşa daha destek veriyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Amatör Sporlar Şube Müdürlüğü'nün etkinliğinde gerçekleşen 'Alleben Göleti Su Sporları Yelken Kursları' için kayıtlar başladı.

Kentte su turizmini canlandırıp Gaziantep'i bölgenin cazibesi haline getirmek için kültür, sanat, tarih ve turizm faaliyetlerinin yanında bölgesel ve yöresel spor branşlarına da önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 'Yelken Kursları' düzenledi. Minik ve genç sporcu adaylarını su sporları ile buluşturup, onlara bir spor kültürü kazandırmayı hedefleyen belediye, 8-12 yaş arasındaki çocuklar için bir aylık yelken öğrenme kursu düzenledi.

15 Temmuz ile 15 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak olan kursların ücretsiz olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Amatör Sporlar Şube Müdürü Fikret Çubukçu, hedeflerinin çocukların hem yaz tatillerinin değerlendirmelerini hem de su sporları ile buluşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Kurs ile ilgili her türlü bilgiyi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Amatör Sporlar Şubesi'nde alınabileceğini vurgulayan Çubukçu, kayıtların başladığını ve veliler ile çocukların acele etmeleri gerektiğini belirtti. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber